REVIEW

Mag ik me even voorstellen:
Mijn naam is Antoinette, een transgender (ook wel travestiet of crossdresser genaamd) oftewel een man die graag gekleed gaat als vrouw.
Ik ben van middelbare leeftijd, en kleed me graag ladylike. Maar zoals elke vrouw vind ik dat daar ook een mooie make-up bij hoort. Bij mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht bij Carin van Le Beau Cygne…en na een paar keer contact te hebben gehad een afspraak gemaakt om door haar opgemaakt te worden.

Ik kwam terecht bij een dame die geheel open staat voor mensen van het 3e geslacht zoals men ons transgenders ook wel noemt. Een hartelijk ontvangst met een lekker kopje koffie, een leuk kennismakingsgesprek en dan naar haar mooie behandelkamer….

Met vaardige hand en oog voor detail ging Carin aan de slag om van de man die binnen kwam een mooie vrouw te maken. Natuurlijk gaat daar meer tijd in zitten dan bij een vrouw, maar ik merkte steeds meer dat ik veranderde. Zonder spiegel, want ik wilde me laten verrassen als het plaatje helemaal compleet was…..ogen, mond, wimpers, wenkbrauwen. Geen detail werd overgeslagen en alle producten die zorgen voor een mooie look werden ingezet.

Ik werd steeds meer benieuwd naar het resultaat….Na ruim een uur in de heerlijke relaxstoel was het dan zover…ik kon me ongestoord omkleden en mijn haarwerk opzetten en mijn pumps (ja dames, die zijn er ook in maat 44) aandoen. Carin kwam binnen en bekeek het resultaat….nog even kunstnagels plakken en voila, ik was Antoinette, een mooie vrouw die zo in het openbaar kan komen. Een blik in de spiegel liet me zien wat voor mooi werk Carin levert, op en top een vakvrouw, met liefde voor haar werk….

Ik verliet le Beau Cygne met een grote glimlach, op mijn rode high heels en ging op bezoek bij vrienden en bekenden….en hun verbaasde gezichten en complimenten over mijn mooie make-up waren ontelbaar…alle credits voor Carin.

Dus ben jezelf ook travestiet, crossdresser, transgender en wil je er super vrouwelijk uitzien, dan raad ik le Beau Cygne absoluut aan voor een bezoek. Je komt er in een warm bad en wordt er met respect behandeld, zonder vooroordelen. Carin staat 100% achter onze levensstijl…

Een motto van mij is:
De mooiste vrouwen zijn vaak mannen.

Carin van le Beau Cygne maakt het mogelijk….dus twijfel niet en maak vrijblijvend een afspraak.

Lieve groeten, Antoinette