Bruidsmake-up

De mooiste dag van je leven, dan wil je er natuurlijk zo stralend mogelijk uitzien.
Voordat je in het huwelijksbootje stapt gaan we door middel van een proefsessie samen bekijken welke make-up het beste bij jou en bij je jurk past. Zo weet je precies hoe je er op je trouwdag uit zult zien. Misschien is het leuk om vooraf een moodboard of collage te maken van de bruidsmake-up die jij mooi vindt, ik ga dan de sfeerbeelden vertalen naar jouw persoonlijke look.
Neem een vriendin of (schoon)moeder mee, zij kunnen je helpen met adviseren.

Draag je normaal geen make-up, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om op je bruiloft ook geen make-up te dragen. Toch kan het leuk zijn om juist wel een beetje make-up te dragen. Het mag op deze dag juist best wel een beetje extra zijn. Het zal je de hele dag laten stralen.

De trouwdag:
Op je trouwdag kom ik bij je aan huis of op de door jouw gekozen locatie om de make-up aan te brengen. Mocht je de drukte van het moment willen ontlopen, dan ben je ’s ochtends ook welkom in mijn studio. Daar kun je in alle rust genieten van de persoonlijke aandacht en je voorbereiden op een prachtige dag.
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om je moeder, schoonmoeder, vriendinnen of andere familieleden op te maken.

Touch-up:
Wil je ’s avonds een andere make-up of vind je het prettig als je make-up wordt bijgewerkt? Kies dan voor een Touch-up. Ik kom dan op locatie om je make-up bij te werken of om je er net weer wat anders uit te laten zien.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord je vragen graag!