DE BEHANDELING

Voordat overgegaan wordt tot behandelen zal er een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek wordt voornamelijk besproken wat de mogelijkheden en hoe het behandelplan eruit kan zien. Het aantal behandelingen is uiteraard afhankelijk van de grootte en aandoening van het te behandelen gebied. Meestal moet de klant rekenen op 4 tot 7 behandelingen.

De mogelijkheden zijn enorm, vooral omdat het mogelijk is meerdere technieken te combineren. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van Fraction- / Microneedling met (eventueel) een werkstof kan men het lichaam aanzetten tot zelfherstelling. Met de naald maken we minuscule kleine gaatjes in de huid, waardoor deze beter wordt doorbloed en de huidfuncties aanzet tot herstel. De werkstoffen, zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur of histamine, zorgen ervoor dat de doorbloeding van de huid bevorderd wordt.

Bij medische pigmentatie worden verschillende pigmenten in de huid gebracht, dit voor een natuurlijk resultaat. Per behandeling worden er 1 tot 2 kleuren ingebracht en hiervoor worden de Academie pigmenten gebruikt.

Het langzaam opbouwen van het te behandelen gebied geeft zo een natuurlijk mogelijk resultaat. Tussen elke behandeling zit een periode van 6 weken.

De huid is dan totaal genezen. Dit is noodzakelijk voor een optimaal resultaat.