OVER ONS

Permanente Make-Up (PMU) is de afgelopen jaren erg populair geworden. Het heeft mij de mogelijkheid gegeven mijn passie voor tekenen en schilderen te combineren met uiterlijke schoonheid en deze creativiteit verder te ontwikkelen. Als PMU-specialist beschik je namelijk over de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren en te verfraaien, waardoor uw natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het streven is het creëren van een natuurlijke look, zodat u er altijd op uw mooist uitziet.

PMU biedt u de mogelijkheid om ’s ochtends met een stralend gezicht op te staan en er de gehele dag verzorgd uit te zien, zonder dat het u veel tijd kost. PMU blijft onder alle omstandigheden op zijn plaats zitten en loopt niet uit. Dit geldt ook als u gaat sporten, een sauna bezoekt of gaat zwemmen. Als u allergisch bent voor gewone make-up, lijdt aan alopecia of een chemotherapie heeft ondergaan, waardoor u geen haar meer heeft of u bent Transgender, kan PMU voor u de oplossing zijn.

PMU is ook geschikt voor mannen. U zult versteld staan hoe PMU een dunner wordende wenkbrauw meer accent geeft. Ook kan een subtiele eyeliner / infralash de focus op uw ogen leggen, waardoor u een mooiere gezichtsuitdrukking krijgt.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste (ANBOS gecertificeerd) en daarnaast heb ik mijn opleiding tot Permanente Make-Up specialiste gevolgd bij de Academie voor Permanente Make-Up van Irma Hulscher. Deze opleiding geeft u de zekerheid dat een Permanente Make-Up specialiste haar vak uitoefent op hoog niveau.

Heb ik uw interesse gewekt? Dan bent u van harte welkom in mijn studio “Le beau cygne”.
Behandeling op afspraak.

Carin Dietvorst


Lees hier wat Carin vertelt in het Nail & Fashion Magazine: academievoorpmu.nl/news/nail-fashion-magazine