PERMANENTE MAKE-UP

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen voor een belangrijk deel uw expressie. Wenkbrauwen kunnen uw gezicht compleet veranderen. Door de jaren heen zijn wenkbrauwen aan verandering onderhevig geweest. In de jaren zestig moesten ze zo smal mogelijk zijn, terwijl in de jaren tachtig de vollere wenkbrauw helemaal in de mode was.

Wanneer uw wenkbrauwen te kort, te dun, asymmetrisch of gewoon niet mooi zijn door bijvoorbeeld te veel, of onkundig epileren, dan kan PMU uitkomst bieden. Ook wanneer de wenkbrauwen mooi zijn, maar u wilt ze nog mooier, dan kan PMU gebruikt worden om dit te perfectioneren. U zult veel tijd besparen en er altijd perfect uitzien.

Als uw wenkbrauwen weg zijn door haarverlies ten gevolge van de haarziekte alopecia of chemotherapie, dan kan PMU de oplossing zijn.


3-D hairstroke techniek

De 3-D hairstroke techniek, ook wel “haartjes methode” genoemd, is erg populair. Het heeft te maken met de laatste trend: naturel uitziende wenkbrauwen. Met deze techniek is het mogelijk om haartje voor haartje wenkbrauwen te creëren welke een driedimensionale uitstraling krijgen.

3-D hairstroke techniek wordt met een pigmenteermachine en een ultrafijne naald aangebracht. Hiermee kan zelfs de vorm aangepast worden of een vollere wenkbrauw gecreëerd worden.

Enkele voordelen van de 3-D hairstroke techniek zijn:

  • Hairstroke wenkbrauwen zijn bijna niet van echt te onderscheiden;
  • Alle vormen van wenkbrauwen zijn mogelijk;
  • Kan ervoor zorgen dat littekens niet meer zichtbaar zijn;
  • Een natuurlijk effect, omdat na genezing de haartjes wat waziger zullen 
 worden. Dit kan per huid verschillen.
  • Het kan zorgen voor symmetrische wenkbrauwen.

Permanente eyeliner

Een permanente eyeliner is de oplossing wanneer u iedere dag met mooie ogen voor de dag wilt komen. Onder alle omstandigheden heeft u een mooie strakke eyeliner die niet kan uitlopen.

U kunt kiezen uit verschillende eyeliners:

  • Eyeliner boven het oog;
  • Eyeliner onder het oog;
  • Eyeliner zowel boven als onder het oog;
  • Infralash (hierbij wordt een fijn lijntje in de wimperrand tussen de 
 wimperhaartjes geplaatst).

Bijna alles is mogelijk. Eyeliners met een “wing”, eyeliners met een oog-vergrotend effect of gewoon een dun, subtiel lijntje aanbrengen.

Een eyeliner laat de ogen spreken. Door een donker lijntje aan de rand van de oogleden te plaatsen, lijken uw wimpers voller. Ideaal als u weinig wimpers hebt. Een eyeliner hoeft niet altijd zwart te zijn. Een eyeliner die past bij uw ogen, de kleur heeft van uw wimpers en uw huid, geeft het mooiste resultaat. Door een eyeliner eerst te tekenen, kan geëxperimenteerd worden met kleur en vorm. Is de getekende eyeliner niet geheel naar wens, dan kan dit altijd worden gecorrigeerd. De behandeling begint pas als u tevreden bent met de opzet.


PMU voor mannen

Steeds meer mannen vinden het uiterlijk belangrijk en dat geldt niet alleen voor cosmetische huidverzorging, maar ook voor een PMU-behandeling. Een PMU aanbrengen bij mannen is in het algemeen moeilijker dan bij vrouwen. Het aanbrengen van PMU bij mannen vereist een dosis ervaring. De kunst is om de mannelijke uitstraling te bewaren. De uitstraling mag er niet te gestyled uitzien.

Bij het ouder worden, kunnen de wenkbrauwen vorm en volume verliezen en ook alopecia kan een reden zijn om de wenkbrauwen te laten pigmenteren. Een PMU-behandeling voor mannen vereist een “mannelijke aanpak”. Dit betekent dat PMU lichter en met minder contouren wordt aangebracht.
Mooie wenkbrauwen kunnen uw gezicht jaren jonger laten lijken!

Een mooi visitekaartje
Ook mannen kunnen een sprekender oogopslag krijgen. Een eyeliner is meestal niet gewenst, maar door een paar kleine en subtiele stipjes aan te brengen in de wimperrand, wordt een natuurlijke oogopslag verkregen. Hierdoor worden de ogen op een subtiele wijze geaccentueerd.
Bij een eerste indruk is oogcontact van groot belang. Met een goed gevormde wenkbrauw en een sprekende oogopslag geeft u als man een mooi 
visitekaartje af.